main

Nieuws

Floortje Mackaij klaar voor start Wielerseizoen!

20 februari 2018

Beste WTC’ers

Mij is gevraagd om af en toe iets van mezelf te laten horen en jullie een inkijkje te geven in mijn wielerleven!

Op mijn site www.floortjemackaij.nl

schrijf ik in het seizoen al mijn belevenissen op de fiets maar deel dit ook graag met jullie op de site van WTC Woerden, dat is toch mijn club waar alles een beetje mee begonnen is.

www.floortjemackaij.nl
Vind hier al het laatste nieuws over Floortje Mackaij. Floortje is een talentvolle wielrenster van team Giant Shimano!

Na het behalen van het goud in 2017 op het WK Ploegentijdrit in Noorwegen heb ik een rustperiode in oktober gehad ben ik in november begonnen om de basis te leggen voor een nieuw wielerseizoen! Uiteraard fietsuren gemaakt maar in de winter vind ik het ook heel leuk om marathons te schaatsen, een goede combinatie met fietsen en ben dan ook tot en met het NK marathon op 1 januari 2018 wekelijks in de KPN Marathon cup van start gegaan! Het NK sloot ik af met een goede 15e plaats! Daarna is de focus weer volledig op de fiets gericht en heb ik januari en februari een aantal trainingsweken gehad in Portugal met de Nationale selectie en met mijn ploeg Team Sunweb in Spanje. Eerst heel wat duurtrainingen afgewerkt en daarna ook op snelheid! Ook heb ik in de winter heel wat uren in de sportschool afgewerkt. Met de vorm zit het goed en zaterdag 24 februari dan eindelijk starten met het nieuwe seizoen in België in de Omloop het Nieuwsblad! Ik heb er heel veel zin in!
Hopelijk zijn jullie ook allemaal lekker actief geweest in de winter op de weg, in het veld, op de schaats of met wat dan ook en zien jullie ook uit naar het mooie weer om uurtjes te maken op de fiets of het nu recreatief of in wedstrijdverband is dat maakt niet uit! Gewoon lekker bezig zijn en doelen stellen!

Liefs Floortje