Faciliteiten

Vrijwilligers gezocht

De dames die nu de kantine runnen hebben dringend behoefte aan versterking. In overleg met Sylvia van den Broek (kantinebeheerster) wordt je opgenomen in de roostering van de bar en je draagt zo bij aan de gezellige sfeer in de kantine.

Onze faciliteiten

WTC Woerden beschikt over een eigen clubgebouw, Sur-Place, wat aan de rand van Woerden is gesitueerd.

Adres:
Waardsedijk 40
3448 HV  Woerden
telefoon 0348-417911

Routebeschrijving: A12 afrit Woerden. Onderaan afrit rechts richting Woerden. Na beide BP tankstations linksaf; op rotonde rechtdoor; tunnel onder spoor door. Bij verkeerslichten linksaf, Waardsedijk. Na ca. 1500 meter slaat u linksaf ri. Waarder. Clubgebouw Sur-place  ligt nu direct aan uw rechterhand. U kunt links aanhouden om te parkeren.

Verder beschikken we over een eigen wielerbaan, gelegen direct naast het clubhuis, waar gedurende het wegseizoen wekelijks clubwedstrijden worden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op woensdagavond en zondagmorgen.

In Wijkpark Molenvliet, aan de noordzijde van het clubhuis gelegen, bevindt zich ons crossparcours. Dit is een unieke locatie waar een grote variatie aan parcoursen kan worden uitgezet, van gemakkelijk tot zeer selectief, en gebruikmakend van het alom aanwezige hoogteverschil. Tijdens het veldseizoen wordt hier dinsdagsavonds een crosstraining georganiseerd. Het park wordt dan door een team van vrijwilligers van verlichting voorzien. Op de zaterdagen wordt hier onze clubcompetitie verreden.

Heb je een berichtje, met foto, voor op de website?
Neem contact met ons op!:

Webmaster@wtcwoerden.nl