Jeugdavond WTC

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse jeugdavond met 48 jeugdleden en 9 begeleiders/trainers.

sam_1088sam_1087

Als vanouds werd er weer gegourmet, even spannend of alle gourmetstellen het zouden blijven doen aangezien we vorig jaar 29 kinderen hadden en 13 begeleiders.
Het waren er nu dus behoorlijk wat meer en dus ook meer gourmetstellen, maar alles ging goed.

sam_1099

Iedereen zat lekker te genieten van het eten, wat ruim voldoende aanwezig was. Na het eten werden de kinderen even naar buiten gestuurd om de boel te laten luchten en op te ruimen. Daarna namen alle aanwezige kinderen plaats in het nieuwe jeugdhonk die nu helemaal af is, om een foto te maken. Hier werden alle handige heren bedankt die elke donderdag druk zijn in en om het clubhuis om alles tip top in orde te maken. Deze heren hadden er al voor gezorgd dat de voetbaltafel werd voorzien van poten en een tafelblad zodat we er ook nog wat op kunnen leggen. Ook hebben ze een aantal bijzettafeltjes gemaakt en hebben ze er voor gezorgd dat de container waar veel van onze jeugdafdeling in ligt, er keurig opgeruimd van binnen uit ziet.

20161119_212237

Sinterklaas was ook weer langs geweest en had een tas gevuld met een echte WTC pet en wat snoeperij en natuurlijk een gedicht achtergelaten voor alle aanwezige jeugdleden.
Na de Bingo waar leuke prijzen waren te winnen mochten alle jeugdleden hun naam zetten op de “wall of fame”. Dit was de wand waar voorheen de prijzenkast hing en door André Looman Afbouw mooi glad was gestuc, waardoor wij die netjes konden laten beschrijven.

Kortom het was weer een zeer geslaagde avond.

De jeugdcommissie

20161119_220731