Nieuws

Omloop het Nieuwsblad

26 februari 2018

main

Nieuws

Omloop het Nieuwsblad

26 februari 2018

De Kop is eraf!

Afgelopen weekend dan eindelijk van start met een nieuw seizoen en temperaturen waarbij in Nederland aan schaatsen wordt gedacht!
In de Omloop het Nieuwsblad zorgde de kou en de wind constant op kop dat het een koers werd waar niets geforceerd kon worden.

De boel kon niet op kant getrokken worden en in de kopgroep van 9, waar ik ook deel van uitmaakte en welke ontstond bij de beklimming van de Berendries kregen wij ruim 50 seconden, doordat er een paar goede sprintsters meezaten, heb ik niet meegedraaid in de kopgroep en werden we voor de Muur van Geraardsbergen helaas weer teruggepakt en moesten mijn ploegmaatjes en ik ons op gaan maken voor een massasprint, welke helaas niet in ons voordeel werd beslist. Met de vorm zit het wel goed en kan ik zeggen dat ik afgelopen winter een goede basis heb gelegd, ik kon met de eersten mee omhoog op de beklimmingen en ben weer sterker geworden. De volgende koers zit er dinsdag weer aan te komen, Le Samyn des Dames.

Liefs Floortje