WTC toerkleding Update

 

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat wij trots konden mededelen dat we een aantal “nieuwe” sponsoren hadden gevonden voor de sponsoring van de WTC toerkleding. Dit heeft geresulteerd in een mooi, nieuw, fris en herkenbaar tenue wat inmiddels een bekend verschijnsel is in de regio Woerden en ver daarbuiten.

Maar de periode van drie jaar is verstreken en daarom was het zaak om te kijken of we een nieuwe periode konden overeenkomen met de sponsoren. Gelukkig waren alle sponsoren, op één na, bereid om opnieuw voor drie jaar door te gaan. Jumbo Stef Bijlsma gaf aan te willen stoppen. We danken Stef hartelijk voor de sponsoring van de afgelopen drie jaar. Maar we zijn ook blij te kunnen melden dat we in Allinco VCS een nieuwe sponsor hebben kunnen vinden voor de komende drie jaar. Dit betekent dat het tenue grotendeels gelijk blijft, maar zal de Jumbo reclame worden vervangen door Allinco VCS. Dank aan Leendert Louter die deze sponsoring namens Allinco VCS mogelijk maakt.

 

Om dit te vieren bieden we alle toerleden de gelegenheid om een set van een nieuw shirt met korte mouwen en een korte broek aan te schaffen voor slechts € 40,00.

 

Degenen die gebruik willen maken van deze aanbieding wordt verzocht om deze bestelling en de juiste maten door te geven bij: Bikecenter Woerden, Korenmolenlaan 4-B, 3447GG Woerden. De eerste bestelling zal op 16 december plaatsvinden. Zorg dus dat je vóór die tijd bij Bikecenter bent geweest!

Uiteraard kunnen er tevens andere of extra kledingstukken worden besteld, maar hiervoor gelden dan de normale tarieven. Wij verzoeken jullie de bestellingen zo spoedig mogelijk door te geven zodat we voor de kerstdagen een eerste bestelling richting de leverancier kunnen sturen. De aanbieding blijft geldig voor alle toerleden, dus als het niet lukt om op korte termijn de bestelling op te geven bij Bikecenter Woerden, dan kan dit ook later, maar dan zal de levering pas op een later tijdstip plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie.